U bent hier: >> Voor jou

Voor jou

 

Ben je voor jouw kerk op zoek naar een leuke activiteit om gemeenteleden te betrekken bij het mission-project of geloof delen wereldwijd? Zoek je een passend project voor een collecte? Ben je op zoek naar een workshop of een Bijbelstudie? Of wil je een reis maken naar één van de projecten? Doe hier inspiratie op:

PowerPoint voor bij een collecte/voorlichting:

Inspirerende filmpjes..

.. vind je hier! Handig voor een collecte, voorlichting of om te delen op sociale media.

Kindermoment/kinderclub:

Artikel voor het kerkblad:

Recente informatie over projecten en activiteiten van Utrecht Mission:

  • Volg het laatste nieuws op onze website. Maandelijks vind je hier een nieuw artikel.
  • Volg ons op Facebook. Hier plaatsen we regelmatig updates over ons werk.

Algemene Vergadering 15 november 2018

In november 2018 organiseerden we een extra Algemene Vergadering met speciale aandacht voor het vergroten van betrokkenheid onder onze gemeenteleden. Heb je het gemist, of zou je graag nog even teruglezen wat we met je deelden? Lees dan verder.

Marinus de Jong – bezoek aan een Congolese synode
Marinus bezocht in juli 2018 op verzoek van Utrecht Mission de synode van de URCC in Congo.

Lees hier het verslag van zijn bevindingen.

Tip! Ook goed te gebruiken als kerkbladartikel.

Deelsessie – Mission in jouw gemeente
In deze sessie zijn we samen gaan brainstormen over geslaagde manieren om mission onder de aandacht te brengen. Ook deelden we enkele tips & tricks evenals een overzicht van materialen die al op de plank liggen.

Verder:

De Verre Naasten biedt voorlichtingsprogramma’s en acties voor elke gelegenheid en alle doelgroepen; van kinderen, jongeren en volwassenen tot senioren. Organiseer eens een ontmoetingszondag, seniorenmiddag, thema-catechisatieavond of andere activiteit om het missionwerk dichterbij te brengen. Voor kleine en grote groepen. We kunnen je daarbij ondersteunen met voorlichters en bijpassende, gratis voorlichtings- en (actie)materialen voor alle doelgroepen!

Meer weten? Kijk hier voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op via secretaris@utrechtmission.nl. We vinden het leuk om te horen welke concrete activiteiten hieruit voort zijn gekomen!

Print Friendly, PDF & Email