U bent hier: >> Bemoediging in Corona-tijd

Bemoediging in Corona-tijd

 

Helaas zijn ook onze broeders en zusters in Congo en Oeganda niet veilig voor de dreiging van deze pandemie. En hoewel we met elkaar in hetzelfde schuitje zitten, kunnen de gevolgen in deze Afrikaanse landen nog vele malen groter zijn dan voor ons. 

In onze contacten met de partners, merkten we dat de angst voor corona groot is. Er is veel onzekerheid over wat er wel en niet is toegestaan. En ook in Congo en Oeganda kunnen op dit moment geen kerkdiensten worden georganiseerd. 

Ondanks de beperkingen, besloten we een digitale bemoediging aan onze partners te sturen. Een kleine oproep aan een deel van onze achterban, leverde maar liefst 50 zegenwensen op in het Frans en Engels! De fragmenten kwamen uit verschillende gemeenten, van Amersfoort tot Hilversum en Utrecht. 

Alle fragmenten zijn samengevoegd tot een filmpje, wat breed gedeeld is met onze partners over de grenzen. We zijn heel blij met alle medewerking. Én met de middelen die we nog tot onze beschikking hebben om op deze manier met elkaar mee te leven. 

Van onze partners krijgen we veelvuldig terug dat ze vertrouwen op de kracht van gebed. Dat doen wij ook. We weten dat Hij ons beschermt en heel dichtbij is. Bidt u met ons mee? 

Filmpjes delen met jouw gemeente? 
Dat kan. Speciaal daarvoor hebben we een versie opgeslagen met toelichting en Nederlandse ondertiteling. Eenvoudig te monteren achter een digitale kerkdienst, of te delen via sociale media. 

Engelstalige bemoedigingsvideo (Nederlandse ondertiteling)

Franstalige bemoedigingsvideo (Nederlandse ondertiteling)

Print Friendly, PDF & Email